Search This Blog

Loading...

Saturday, 1 March 2014

Data Entry Operator Previous Year Question Paper


Kerala PSC Data Entry Operator Solved Question Paper 2013


1.In a document you can label a graphic or part of a graphic by inserting a:
A.Field
B.Object
C.Comment
D.Text box
Ans:D

2.In MS Word you can force a page break by:
A.Positioning the cursor at appropriate place and press Ctrl+Enter
B.Positioning the cursor at appropriate place and press Alt+Enter
C.Using F12 key
D.None of the above
Ans:A

3.Which tool you will use to join some cells and place the content at the middle of joined cell?
A.From formal cells dialog box click merge cells check box
B.From format cells dialog box select the centered alignment
C.Click on merge and center tool on formatting tool bar
D.From format cells dialog box choose merge cells and wrap text check boxes
Ans:C



4.Which of the following is not correct method of editing the cell content?
A.Press F6 key
B.Press F2 key
C.Click on the formula bar
D.Double click the cell
Ans:A

5.Whcih of the following options are not available in paste special dialog box of MS Excel?
A.Add
B.Subtract
C.SQRT
D.None of these
Ans:C

6.Which command will you choose to convert a column of data into row in MS Excel?
A.Edit->Paste->Special->Transpose
B.Cut->Paste
C.Both of above
D.None of above
Ans:A

7.Which of the cell pointer indicate that you can move the content to other cell in MS Excel?
A.Doctor’s Symbol (Big Plus)
B.Small thin plus icon
C.Mouse pointer with anchor at the tip
D.None of the above
Ans:C

8.In Ms Excel,you can sum a large range of data by simply selecting a tool button called?
A.Auto fill
B.Auto sum
C.Auto format
D.Auto correct
Ans:B

9.Which of the following is the oldest spreadsheet package?
A.Lotus1-2-3
B.Excel
C.Star Calc
D.Visicalc
Ans:D

10.What is motion path in MS Power Point?
A.A type of animation effect
B.A method of moving items on a slide
C.A method of advancing slides
D.A method of creating slides
Ans:A

Download Full Question Paper of Data Entry Operator 
____________________________________________ 

https://drive.google.com/file/d/0B0LRFDjZqiS0ZEdBUHhWYklfVXc/edit?usp=sharing

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...