Search This Blog

Wednesday, 1 January 2014

LDC General English Expected Questions 2013 - 2014

LDC Exam coaching 2013 - 2014  



 General English

1. He came late, didn’t he? Give a positive answer.
(A) Yes, he came

(B) Yes, he did.
(C) Yes, did he. 
(D ) Yes, he does.


2. He won’t help us, will he? Give a negative answer.
(A) No, he will. 

(B) No, he won’t. 
(C) No, he would. 
(D) No, he wouldn’t.

3. I am right, …………. ?
(A) amn’t I

(B) am I 
(C) are I 
(D) aren’t I

4. Everyone was happy, ………….?
(A) wasn’t he 

(B) weren’t they 
(C) was he 
(D) were they

5. Neither of them knew the answer, …………. ?
(A) didn’t he 

(B) didn’t they 
(C) did he 
(D) did they

6. Neither of them ………….hard working.
(A) are 

(B) is 
(C) were 
(D) have been

7. Each of us…………. given a prize.
(A) have 

(B) have been 
(C) has 
(D) were


8. The two girls like …………. very much.
(A) one another 

(B) each other 
(C) each 
(D) none of these

9. By this time next year she …………. her course.
(A) will complete 

(B) will be completing 
(C) will have completed 
(D) completed

10. She…………. three languages .Now she …………. a fourth.
(A) is knowing , learns 

(B) knows , is learning 
(C) knows , learns 
(D) is knowing ,is learning

11. Before he…………. the station ,the train ………….
(A) reached , left 

(B) had reached ,had left 
(C) reached , had left 
(D) reaches , left

12. When he …………. the room , his son ………….in his chair.
(A) entered , slept 

(B) was entering , slept
(C) entered , was sleeping 

(D) had entered , had slept






1. B 2. B 3. D 4. B 5. D 6. B 7. C 8. B 9. C 10. B 11. C 12. C

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...