Search This Blog

Loading...

Wednesday, 9 January 2013

Village Extension Officer,Excise Preventive Officer-Model Exam -English



1.Which one of the following is a masculine genter?
(a)Sow
(b)Witch
(c)Goose
(d)Duke

2.The superlative degree of good..
(a)Worst
(b)bad
(c)better
(d)best

3.A lot of water __________ overflowed the tank
(a)have
(b)has
(c)is
(d)was

4.The past participle form of throw:
(a)Throwed
(b)Threw
(c)Throw
(d)Thrown

5.Somebody____________ the book
(a)have taken 
(b)taken
(c)is taken
(d)has taken

6.Your need is greater than____________
(a)me
(b)my
(c)mine
(d)I

7.I cannot agree greater than_______:
(a)to
(b)with
(c)with
(d)by

8.Pride goes before a___________:
(a)fall
(b)leaf
(c)jump
(d)Humility

9.The weather has turned very _________:
(a) warmly
(b)warm
(c)warmth
(d)warmful

10.I have full trust ________you:
(a)with 
(b)in
(c)by
(d)at

11.Since I learnt driving I _________ a new car:
(a)had bought
(b)have bought
(c)has bought
(d)was bought

12.The antonym of 'Behave':
(a)Misbehave
(b)Unbehave
(c)Disbehave
(d)Nonbehave

13.He goes to School __________ his bycycle
(a)by
(b)on
(c)in
(d)between

14.Neither the students nor the teacher............come
(a)are
(b)have
(c)was
(d)has

15.Choose the correctly spelt word:
(a)autumn
(b)Season
(c)Climat
(d)Summer

16.It was ________________unanimous decision.
(a)the
(b)an
(c)a
(d)none

17.They have finished the job,_____________?
(a)haven't they
(b)have they
(c)did they
(d)hadn'they

18.the________window was repaired;
(a)breaking
(b)broken
(c)broke
(d)breaken

19.Bourgeois means;
(a)Poor
(b)Journalist
(c)Middle class
(d)Government official

20.This garden is__________beautifull:
(a)too
(b)to
(c)very
(d)of



Answers:

1.d  2.d  3.b  4.d  5.d  6.c 7.a  8.a  9.b 10.b  11.b  12.a  13.b  14.b  15.a  16.c  17.a  18.b  19.c  20.c

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...