Search This Blog

Friday, 14 December 2012

General English

1..A rider can control his horse by pulling at its______________?

    a)Chains       b)hair
     c)rope            d)reins

         Answer:D
2.'To bring to book' means:
     
     a)To praise      b)Confused
     d)To punish    d)To Suspect
          Answer:C

3.She told________me an interesting story:
   
     a)to          b)by
     c)with      d)no prepostion needed
        Answer:D

4.'Sine die' means:
     
     a)Without any define date       b)Ringht to interfere
     c)Common Language               d)A false step
         Answer:A

5.The boy was unwilling to part __________his toys:

    a)for             b)at
    d)on             d)with
           Answer:D
6.The police tried________to catch the thief:

    a)hardly                   b)hard
   c)harder                    d)hardest
        Answer:B

7.You are placed under suspension untill____________orders:

   a)Farther          b)future
   c)further          d)next
         Answer:C

8.____________arranged this party last night:

   a)Whom            b)Who
   c)Which            d)Whose
          Answer:B

9._________learning a dangerous thing,says Alexander the Great:

    a)Little       b)Few
    c)A little     d)A few
           Answer:C

10.'de jure'means:
    
   a)An established fact            b)By Legal right
   c)Things to be added            d)In bad faith
          Answer:B

11.A curator is in Charge of a:

   a)Hotel           b)Museum
   c)Kitchen       d)Library
        Answer:B

12.'To Lend a hand' Means:

    a)to aasist       b)to praise
    c)hand over    d)obstruct
       Answer:A

13.A thing no longer in use:

     a)intestate                  b)Immortal
     c)hand Over               d)obstruct
        Answer:D

14.Be pratctial.Stop living in the world of_______________:

    a)Fantasy              b)idle
    c) Fate                    d)Sky
          Answer:A

15.Books were scattered__________the room:

a)across        b)under
c)without      d)about

     Answer:A



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...