Search This Blog

Wednesday, 5 December 2012

Confidential Assistant Grade 2 Previous Year Question

Confidential Assistant Grade 2 Solved Paper 2007 


 1. Which is the most abundant metal found in the earth's crust? 
Answer: Aluminium

 2. "The Da Vinci Code" is a novel written by an American author. What is his name?
 Answer: Dan Brown

 3. Name the great composer who is known as the Father of Carnatic Music? 
Answer: Purandara Dasa 

4. One of the Indian states adopted English as its official language in 1967. Which is that Indian state? Answer: Nagaland 

5. What is the minimum age required for a citizen of India to be a candidate for the office of the President? Answer: 35

 6. The first newspaper published in India was 'Bengal Gazette'. When did it start its publication?
 Answer: 1780 

7. Father of supercomputer is: 
Answer: Seymour Cray 

8. Father of Computer Science is:
 Answer: Alan Turing 

9. First Cyber police station established in India was at: 
Answer: Bangalore 

10. Internet controlling in India is by:
 Answer: Videsh Sanchar Nigam Ltd.



Download Full Solved Paper of Confidential Assistant Grade 2









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...